Case

Digitale Transformatie Voor Shoe Lovers

Bent Merkschoenen

PHPro begeleidt Bent in de digitale transformatie door het ontwerpen en ontwikkelen van een toekomst bestendig e-commerce platform gebaseerd op Magento. De webshop werd gelanceerd voor de koppelverkoop eind 2017. Door de uitgebreide promotiemogelijkheden steeg de conversie.

We hielpen met: Een website en webshop gebaseerd op Magento, geïntegreerd met verschillende andere applicaties

Details

CLIENT

Bent Merkschoenen

TOOLS

Magento

Avelon

Zaius

Ingenico

Algolia

Door de nieuwe omgeving op Magento heeft Bent meer marketing mogelijkheden om hun merk te vergroten, hun verkopen te verhogen en de klantenervaring centraal te kunnen zetten.

Door onder andere een verbeterde zoekfunctionaliteit, uitgebreide gelaagde navigatie in de categorieën, een omgeving volledig op https met http/2 ondersteuning, SEO optimalisaties, zet Bent een volgende stap in hun e-commerce plannen. Het e-commerce platform werd geïntegreerd met Zaius voor klantinformatie, met Avalon voor voor producten, stock, prijzen en verkoopinformatie, met bpost voor de verzendingen en met Ingenico voor het betaalverkeer.

Bent close up

Resultaten

BENT biedt dezelfde unieke klantervaring, zowel in de winkel als in de webshop: onberispelijke klantenservice en shopervaring.