PHPro dashboard

Omschrijving

PHPRo wenst een centraal PHPro dashboard te ontwikkelen dat we op onze verschillende locaties en remote kunnen delen met onze medewerkers. Het dashboard bestaat uit verschillende “tiles” (tegels) en elke tile is zijn eigen aparte component met een eigen state en logica. De tiles worden op een grid systeem gezet en zijn volledig te scalen. De tiles werken via polling of web-sockets, dat hangt er vanaf hoe live de data moet zijn van die specifieke tile. Dit wordt uitgeklaard tijdens de analyse. Het dashboard staat op een subdomain van PHPro, en is dus ook te bezoeken via de browser.

stage-dashboard

Wat moet jij doen?

Als stagiair schrijf je een functionele analyse en doe je onderzoek naar het technisch omzetten van de wensen van PHPro die uit de business en functionele analyse komen. Hier heb je de keuze tussen een backend PHP framework zoals Symfony of Laravel en een frontend framework zoals Bootstrap, Vue of React.

 

In een volgende stap bouw je het dasboard in een volledig werkende omgeving uit. Hierbij wordt je ondersteund door een senior web developer en onze devops engineers. Voor deze stage zal je ook samenwerken met een project manager om tot het eindresultaat te komen.

Zie je het helemaal zitten?

Ben jij de geknipte man of vrouw voor de job? Aarzel dan niet en solliciteer via het formulier hieronder!

  *
   *
    *
     *