Digital marketing

Omschrijving

Je stelt een customer journey op voor één van onze klanten of voor PHPro zelf. Dit is een overzicht van alle online kanalen van een bedrijf en hoe deze kanalen: bezoekers aantrekken , overtuigen & converteren naar leads en hoe deze klanten loyaal kunnen houden tegenover het bedrijf.

stage-dm

Wat moet jij doen?

Per fase in deze customer journey bedenk je een campagne / actie / content / website pagina die de klant verder door de journey duwt. Je werkt instens 1 emailmarketing campagne en 1 betaalde advertentie campagne (google ads, facebook, ...) uit. Voor elke fase in de customer journey lijst je op welke tools je gebruikt om je workflow zo efficiënt mogelijk te maken en waarom je deze tools kiest. Voor elke campagne breng je in kaart wat de meest relevante metrics zijn om het succes van deze campagne te meten en vooral hoe je dit gaat doen. Je bedenkt ook minstens 1 A/B test om één van je kanalen / campagnes /webpagina’s te verbetere

 

Je vertaalt je customer journey naar een concrete planning. Deze bevat een chronologische volgorde met de nodige acties om je marketingstrategie uit te voeren en een overzicht van de verwachte resultaten per campagne. Aan het einde van de stage presenteer je jouw campagnes, planning en strategie aan het digital marketing team. Maar uiteraard zijn je collega’s gedurende je hele stage beschikbaar voor advies en feedback.

Zie je het helemaal zitten?

Ben jij de geknipte man of vrouw voor de job? Aarzel dan niet en solliciteer via het formulier hieronder!

  *
   *
    *
     *