E-commerce Module

Omschrijving

 

Magento of 'Adobe Commerce' is één van de populairste e-commerce platformen van dit moment. Het platform werd gelanceerd in 2008 en heeft vandaag de dag een wereldwijd marktaandeel van meer dan 20 procent. Je gebruikt Adobe om webwinkels op maat op te bouwen en deze online shop eenvoudig online te beheren. Of je nu een B2B, B2C of D2C shop wilt bouwen, Adobe richt zich op alle doelgroepen. Voor partijen die een platform zoeken dat ze naar de absolute top kan brengen, is een platform onder de vlag van Adobe vaak de beste keuze. Adobe is dan ook populair onder webshops die hun strepen hebben verdiend en geavanceerde wensen hebben. Enkele grote namen die Magento gebruiken zijn: Nespresso, Landrover, Ford, Jaguar, Christian Louboutin, Coca-Cola, Tommy Hilfiger, ... Zelfs oud-president Obama verkoopt zijn merchandise met deze webwinkelsoftware.

scalable-extensible-adobe-can-help.jpg.img

Wat moet jij doen?

PHPro heeft een ruim klant portfolio en richt zich op de grotere bedrijven in de Belgische en Nederlandse markt. Met deze stage trachten wij als werkgever de volgende generatie developers een zo breed mogelijk waaier aan skills aan te bieden. We doen dit door je alles te leren over Adobe, hét e-commerce framework waarin wij grote én bekende webshops afleveren

 

Wat houdt dit in voor jou als stagiair? Voor één van onze bestaande klanten maak jij een module op maat. Dit kan een Mega Menu module zijn om de standaard navigatie van Adobe sterk te verbeteren, een module om SEO te verbeteren of een module om te integreren met BPost bijvoorbeeld! We hebben altijd wel enkele ideeën op de plank waarmee jij kunt bijdragen aan een nieuwe feature in het e-commerce landschap! En uiteraard kan je ook zelf voorstellen en ideeën aanbrengen en analyseren! 

Zie je het helemaal zitten?

Ben jij de geknipte man of vrouw voor de job? Aarzel dan niet en solliciteer via het formulier hieronder!

  *
   *
    *
     *