TOOLS EN PARTNERS

CHILI Publisher

Maak kennis met CHILI Publisher

De Universal Graphics Engine verwerkt elke grafische input van een organisatie en maakt van die input sjablonen. Eenmaal gemaakt, kunnen gebruikers met verschillende vaardigheden - van beginners tot doorgewinterde grafische professionals - deze sjablonen online bewerken. De bewerkte sjablonen worden vervolgens in het juiste omnichannelformaat geleverd aan de productieomgeving of het marketingautomatiseringsprogramma van uw organisatie.

https://www.chili-publish.com/start

cp_logo_rgb

WAAROM CHILI PUBLISHER?

Als u op zoek bent naar een online documentbewerkingsoplossing om uw bedrijf te laten groeien en uw gebruikers tevreden te stellen, dan is CHILI publisher wellicht de perfecte match.

CHILI publisher heeft een benijdenswaardige reputatie op het gebied van implementatiegemak, kwaliteitsresultaten en zeer eerlijke licenties die een snelle ROI opleveren en pijnloos schalen naarmate uw bedrijf groeit.

Met granulaire controle tot op interfaceniveau is de klantervaring zo eenvoudig en boeiend als u wilt.

HOE?

Hoe creëert CHILI publisher een unieke publisher ervaring?

CHILI publisher zit vol met geweldige functies die uw klanten, uw personeel en uw online uitgeverij helpen groeien.

Van merkhandhaving tot krachtige publicatietools, CHILI publisher maakt elk aspect van de online publishing ervaring uitzonderlijk.

WAT KAN CHILI PUBLISHER VOOR U DOEN?

COMMERCIËLE PRINT

Commerciële drukkers hebben behoefte aan een toekomstbestendige oplossing. Een productietool die hen zal helpen om de time-to-market te verhogen, de algemene ROI te verbeteren en klanten tevreden te houden. Jaar na jaar.

BRAND OWNER

Marketingautomatisering brengt het marketingrijk naar nieuwe hoogten voor merken over de hele linie. Zij hebben behoefte aan omnichanneloutput die tijdig, merkconsistent en kostenefficiënt is. De DAM beheert de digitale middelen. Maar welk merkplatform levert de grafische middelen perfect?

 

AGENCIES

Het is het einde van de uurtarieven zoals u die kent voor grafisch ontwerp. In een omnichannelwereld zijn grafische activa het goud van een marketeer. Graaf niet voor goud, maar voor goud. CHILI-uitgever, de Universal Graphics Engine, is de grafische technologie die u nodig hebt om die stroom van grafische middelen die u hoopt te produceren te stroomlijnen.

VERPAKKING/ETIKET

Efficiëntie, veiligheid en connectiviteit - de belangrijkste elementen op het verlanglijstje van elke verpakking of labelproducent. Een wens die gemakkelijk kan worden ingewilligd door het juiste productieplatform. Hoe kunt u erachter komen hoe u dat kunt doen? Ontdek hoe u uw output kunt bouwen, schalen en perfectioneren met CHILI publisher, de Universal Graphics Engine.

ONTDEK DE CHILI CONNECTOR VOOR MAGENTO 2

PHPro ontwikkelde de CHILI Connector voor Magento 2 Module.

Start een online drukkerij door gebruik te maken van de volledige kracht van het Magento e-commerce platform in combinatie met CHILI Publisher als online publicatieplatform. CHILI Connector voor Magento biedt een solide en betrouwbare basis voor elk B2B of B2C e-commerce project.

Het installeren van onze plug & play connector bovenop uw Magento webshop zorgt ervoor dat uw web2print project in een mum van tijd van start gaat!