TOOLS AND PARTNERS

Een federatie voor digitale ondernemingen

FeWeb is de federatie voor bedrijven die digitaal ondernemen. FeWeb werkt aan het professionaliseren en het samenbrengen van de internetsector in gans België. Door zich te richten op de belangen van webbedrijven, het waken over en het verhogen van de kwaliteit.

Gedetailleerde info over FeWeb:

https://www.feweb.be/nl/

FeWeb logo 192x192

FeWeb, versterkt het digitaal ondernemen in België

Vier pijlers van FeWeb:

 

Professionaliseren: 

FeWeb vecht als een sterke vertegenwoordiger voor de belangen van de digitale dienstverleners in België. Met belangrijke waarden en best practices werkt FeWeb volgens hun eigen ethische en uitvoerende regels.

 

Informeren

Via verschillende nieuwskanalen en nieuwsbrieven van FeWeb informeren ze de digitale sector. Ook de leden met diverse meningen komen steeds aan bod.

 

Inspireren

Door gebruik te maken van business cases, events en via diverse tools inspireert FeWeb zowel internetondernemers alsook particuliere klanten via de inspiratiesessies en het onderwijs.

 

Uitwisseling van kennis en ervaring

Kennis en ervaring uitwisselen met leden die dezelfde belangen hebben is belangrijk voor de groei van de sector. Dit doet FeWeb via interessante whitepapers en hulplijsten.

FeWeb, een community vol digitale verrassingen

Iedereen die professionele diensten en producten leveren waarbij het internet als technologie een centrale rolt speel telt mee voor FeWeb. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein een bedrijf is.
 

De leden van FeWeb zijn digitale dienstverleners die van belang zijn voor:

  • de online aanwezigheid van bedrijven 
  • de e-commerce activiteiten van bedrijven
  • digitale marketing
  • Kenniscentrums of business dienstverleners