TOOLS AND PARTNERS

Magento

Ooit de nummer 1 e-commerce speler in uw marktsegment willen worden? Dan heeft u zeker het nummer één e-commerce platform nodig: Magento

PHPro is een Magento Enterprise Partner met meer dan 33 Magento Certificeringen in ons team! Wij brengen Magento projecten naar een hoger niveau door het Magento platform te integreren met elk mogelijk backend platform, ERP, CRM systemen die klanten gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte te ontvangen. U bent altijd welkom om een praatje te maken over uw ideeën. Laten we uw ideeën samen groter maken!

Gedetailleerde info over Magento: 

https://magento.com/products/magento-commerce

 

Magento_logo

Waarom Magento?

Magento is het bekroonde e-commerce platform dat merchants in staat stelt om krachtige webshops te bouwen. Vele aspecten, zoals gebruiksvriendelijkheid en uitbreidbaarheid, maken van Magento het snelst groeiende e-commerce product dat momenteel beschikbaar is. Magento is open source technologie die gratis is voor iedereen. Samen met deze krachtige troef is Magento het gespecialiseerde e-commerce platform in het huidige e-commerce tijdperk.

Het Magento™ eCommerce platform combineert de flexibiliteit van open source technologie met geavanceerde mogelijkheden voor een leverancier die ongekende controle heeft over het beheer van hun online shop.

 

Volgens Google Trends is de term "Magento" nu meer gegoogled dan het woord "eCommerce".

Met meer dan 425.000 downloads in de eerste vijf maanden na de lancering in 2001 is Magento het snelst groeiend eCommerce systeem dat vandaag de dag beschikbaar is. Grote bedrijven zoals 3M, Nokia, John Deere, Nespresso, Samsung en Lenovo zijn enkele voorbeelden van gebruikers.

Kenmerken & Voordelen van Magento

Rich Commerce Experiences

Gebruik visual merchandising tools om dynamische categoriepagina's te maken. Creëer, bekijk en plan eenvoudig een breed scala aan content updates, zonder gebruik te maken van IT. Creëer gepersonaliseerde winkelervaringen voor uw klantensegmenten.

Schaalbaarheid en veiligheid infrastructuur

Magento is gebouwd op een moderne technologiestack om hoge groei en piekprestaties aan te kunnen. Ons cloud platform maakt gebruik van toonaangevende infrastructuurdiensten zoals AWS, Fastly, en New Relic en is PCI, SOC2 en GDPR-compliant.

 

Uitbreidbaar door ontwikkelaars

Ontwikkelaars houden van Magento vanwege de uitbreidbaarheid via een rijke API, duizenden extensies en thema's van derden en de out-of-the-box ontwikkeling en implementatietools die ze krijgen met Magento Commerce Cloud.

Krachtige datamogelijkheden​

Met Magento Commerce krijgt u een oplossing die ook cloud-gebaseerde gegevensbeheer- en analysetechnologie levert. Automatisch uw verschillende data samenvoegen, modelleren en visuele rapporten bouwen - allemaal met één platform.