TOOLS AND PARTNERS

Pimcore

Pimcore CMS is een toonaangevend open source web content management systeem en is onderdeel van de Pimcore Experience Manager. Het bevat een breed scala aan functies waarmee Pimcore rechtstreeks kan concurreren met andere, niet open source producten op de markt.

Pimcore biedt een gratis en open source customer experience management, digital asset management, productinformatiebeheer, multi-channel publishing en e-commerce software.

https://pimcore.com/

 

Pimcore logo

Waarom Pimcore?

PHPro kiest voor Pimcore omdat Pimcore een bekroonde open source software is voor beheren van de klantenervaring, productinformatie (PIM/MDM), eCommerce en digital asset management (DAM).

 

Beelden zeggen meer dan woorden, dus overtuig uzelf met de online demo: https://pimcore.com/en/try

 

WAT IS PIMCORE?

Pimcore is een open source softwareplatform voor het beheer van gegevens en de gebruikerservaring. Pimcore Data Manager consolideert elk type en hoeveelheid digitale informatie voor multi-channel-publishing doeleinden - het oplossen van problemen met bedrijfsgegevens zoals verspreide, gesiloede en rommelige gegevens.

Pimcore Experience Manager presenteert de data op een spannende manier en combineert geavanceerde web content management, database publishing en eCommerce functionaliteiten. Pimcore is het enige platform dat naadloos 4 applicaties - PIM/MDM, DAM, CMS/UX en eCommerce - out-of-the-box integreert.

Deze naadloze integratie zorgt voor een geweldige time-to-market, kwaliteit en ongeëvenaarde connectiviteit. Bedrijven kiezen voor Pimcore om digitale transformatie-uitdagingen op te lossen, omdat het open-source-licentiemodel flexibiliteit, eigendom van intellectueel eigendom en voortdurende innovatie garandeert.

Pimcore Data Manager

Pimcore Data Manager bewaart en verzamelt alle soorten en hoeveelheden digitale informatie voor multi-channel-publishing doeleinden - het oplossen van problemen met enterprise data zoals verspreide data, kwaliteit en time-to-market.

Pimcore Experience Manager

Pimcore Experience Manager toont de data op een boeiende manier en combineert geavanceerd content management met eCommerce functionaliteiten.

RELATED CASES