Progressive Web App development

Omschrijving

Progressieve Web Apps (PWA’s) zijn webapplicaties die net zoals gewone websites laden, maar een gebruikersfunctionaliteit aanbieden zoals: offline werken, push meldingen en toegang tot apparaat hardware, die traditioneel alleen beschikbaar is voor native mobiele toepassingen. PWA’s zijn een opkomende technologie die de open standaarden van het web combineren om een rijke mobiele ervaring aan te bieden. Langzaam maar zeker wordt PWA steeds vaker met web development in een zin genoemd. Ook het concept “headless” wordt steeds vaker aangehaald, en benoemd als een techniek voor de toekomst.

stage-pwa

Wat moet jij doen?

PHPro heeft een ruim klant portfolio en richt zich op de grotere bedrijven in de Belgische en Nederlandse markt. Voor verschillende van onze klanten gebruiken we al PWA-technieken. Voor één van onze klanten gebruiken we reads een headless oplossing met een React frontend.

 

Binnen deze stage is het aan jou om samen met het huidige development team de frontend naar “the next PWA level” te brengen. Je analyseert de huidige applicatie en de toekomstige wensen van de klant zoals: offline gebruik ( welke strategie passen we waar toe), push notifications, performantie & gebruikerservaring. Je maakt hierbij gebruik van de bestaande PWA libraries. Eén van onze experts zal je begeleiden en een opleiding wordt voorzien.

Zie je het helemaal zitten?

Ben jij de geknipte man of vrouw voor de job? Aarzel dan niet en solliciteer via het formulier hieronder!

  *
   *
    *
     *