Injections - Digitaal succes

Injections


We hoorden van onze klanten vaak steeds dezelfde vragen terugkomen:
 
  • ​Hoe bereiken we meer online omzet?
  • Hoe overtuigen we nieuwe klanten met copy?
  • Trekken we wel correct het juiste verkeer aan?
  • Hoe behalen we meer conversies?
  • Welke KPI's zijn belangrijk voor ons businessmodel?
  • Op welke sociale media kanalen moeten we aanwezig zijn en hoe?
  • Hoe maken we een effectief digitaal marketingplan?

  •  

De oplossingen op al deze vragen zullen steeds de nodige tijd, persoonlijke aandacht en expertise en vragen. Daarom hebben we lang gewerkt om een oplossing te kunnen bieden voor elk van de bovenstaande vragen: Injections op maat. Injections zijn krachtige en doelgerichte oplossingen op vlak van digitale marketing en conversie-optimalisatie.

Bij de dokter of de injection team?

Een topdokter voor je website nodig? Je leest het wel degelijk correct. Verklaar ons alvast (nog even) niet compleet gek! We doen een poging om het met een vergelijking uit te leggen:

 

Bij de dokter

Je maakt een afspraak met een dokter als je gezondheidsklachten hebt of gewoon om je gezondheid te verbeteren. Een goede dokter begint dan steeds met een reeks testen gebaseerd op je klachten. Als deze testen de andere kwaaltjes uitsluiten, dan kan de dokter beginnen aan de meest doeltreffende behandeling.
 

Bij de PHPro injection team

Je maakt een afspraak met één van onze experten uit de PHPro injection team. Je wilt namelijk vooruitgang boeken met je online bedrijf. Via een professionele workshop stellen we dan steeds de correcte vragen en luisteren we naar de specifieke klachten (of symptomen) van de website. We analyseren en testen op de juiste wijze. We schrijven je onmiddellijk de beste oplossingen voor en helpen je héél kostenefficiënt vooruit.
 

Waarom hebben we een injection nodig?

We weten inmiddels dat de customer journey van een klant een weg is met vele touchpoints. Het is belangrijk dat al deze touchpoints goed met elkaar in verbinding staan en er geen opening mogelijk is. Van zodra er toch een opening bestaat in de customer journey, dan heb je te maken met heel wat verloren omzet en klantenverlies. Injections zijn specifiek gemaakt om deze gaten in de customer journey zo effectief en snel mogelijk te dichten.
 

Een online marketing strategie on steroids?

De straffe resultaten die we kunnen aantonen met onze injections werken heel verslavend. Wil je meer weten over de verschillende injections die we in ons gamma hebben? Of benieuwd naar onze voorbeeldcases? Klik dan zeker op één van onderstaande injections:

Injection: A/B testing
Injection: advanced behaviour analysis (ABA)
Injection: Blue Ocean (concept)
Injection: Brand profiling
Injection: Checkout roadmap
Injection: Content review
Injection: CRO-scan
Injection: Dashboard Guide
Injection: Data diving
Injection: Enhanced e-commerce setup
Injection: Entry-exit flow
Injection: Expert review
Injection: Form Check
Injection: Google Data Studio tutorial
Injection: Heatmap study
Injection: Market Expansion (concept)
Injection: Mobile Conversion
Injection: Nudging
Injection: Online feedback
Injection: Online Strategy
Injection: Product life support
Injection: SEA-lift
Injection: SEO-checkup
Injection: Social Boost
Injection: UX live show

 

We helpen je graag!

Wil je een injection aanvragen of zit je met een ander probleem op vlak van eCommerce, digitale marketing of IT? Digitaal succes zit in ons bloed. Geef ons gerust een seintje om een meeting in te plannen!