CMS oplossing

Een CMS oplossing nodig?

Met een CMS of content management systeem publiceer je zelf content (tekst, afbeeldingen, video ) op de website zonder al te veel technische kennis in huis te hebben. Hierdoor neem je zelf de touwtjes in handen wat betreft het toevoegen van informatie op jouw platform zonder in de code te duiken of een developer op speed dial te houden. Zo bepaal je heel snel welke content er op de webshop/website/app getoond wordt.

Block image
Een CMS-oplossing door PHPro:
 
  • Gebruiksvriendelijk
  • Sterke beveiliging
  • Op maat van jouw behoeften

Sulu 

Sulu is een CMS voor ondernemingen die krachtige apps willen ontwikkelen en enterprise multi-sites gemakkelijk willen beheren. Het is dan ook een zeer flexibel CMS. Met een intuïtieve gebruikerservaring en interface voor editors en ontwikkelaars is Sulu een uitstekende keuze voor zakelijke websites. Voor geavanceerde en flexibele websites is Sulu geschikt als CMS door de affiniteit met het Symfony-framework. 

Wil je Sulu zelf eens uitproberen? Probeer dan de online demo: https://sulu.rocks/nl

 

Pimcore 

Pimcore CMS is onderdeel van de Pimcore Experience Manager. Het is een Open Source CMS uitermate geschikt voor internationale bedrijven en omnichannel webshops. Door de vele flexibele integratiemogelijkheden en features voor customer experience management is Pimcore een goede keuze voor ondernemingen met internationale ambities.  

 

Drupal 

Drupal is een Open Source content management platform dat miljoenen websites en applicaties aanstuurt. Een actieve en diverse gemeenschap van techneuten over de hele wereld bouwen en werken voortdurend aan Drupal. Deze CMS gaat al lang mee en bewijst zich steeds opnieuw als betrouwbare en flexibele CMS.

Waarom een content management oplossing?

De verschillende CMS-systemen hebben natuurlijk steeds hun eigen voor- en nadelen. PHPro maakt gebruik van bewezen en langdurige CMS-oplossingen. Daarom bekijken we samen met onze klanten de beste oplossing voor hun project.

Contacteer één van onze e-commerce consultants om uw specifieke business case te bespreken.