Web2Print

Op zoek naar een Web 2 Print oplossing?

PHPro werkt al enkele jaren aan online publicatieprojecten voor talrijke klanten in diverse sectoren.

Onze digitale oplossingen stellen online shoppers in staat om hun digitale producten aan te passen en te personaliseren. Het eindproduct wordt gepresenteerd als een printklare PDF die bij de winkelier of klant terechtkomt.

Block image
  • Complexe web-to-print oplossingen
  • Web2Print-oplossingen op maat
  • Snelle ondersteuning

Als onderdeel van custom development en integraties, bouwen we workflow applicaties waarbij documenten vertrekken vanuit templates en vervolgens verschillende stappen binnen de organisatie doorlopen. Tijdens deze stappen is het mogelijk om een publicatiedocument online te bewerken op basis van verschillende parameters.

Web 2 Print oplossing?

PHPro helpt klanten ook bij het bouwen van een complete oplossing of product voor Brand Management. Voor deze oplossingen worden online publishing tools, shopping carts, digital asset managers, e-mail marketing tools, ..... op maat gemaakt en/of met elkaar geïntegreerd in één gestroomlijnde oplossing.

Op zoek naar een online publishing of Web2Print oplossing?

CHILI koppelen met Adobe Commerce (Magento)

PHPro ontwikkelde een aantal koppelingen tussen CHILI en een Adobe Commerce (Magento) omgeving.

Start een online drukkerij door gebruik te maken van de volledige kracht van het Adobe Commerce e-commerce platform in combinatie met CHILI Publisher als online publicatieplatform.

CHILI Connector voor Adobe Commerce biedt een solide en betrouwbare basis voor elk B2B of B2C e-commerce project.

Het installeren van onze plug & play connector bovenop jouw Adobe Commerce webshop zorgt ervoor dat je web2print project in een mum van tijd van start gaat!

TOOLS en PARTNERS