Een complete digitale marketing oplossing nodig?

Je webshop staat eindelijk online. Het heeft enorm veel tijd en planning gekost, maar het is gelukt. Nu komt wel het allerbelangrijkste: meer (relevante) online bezoekers en conversies op je website krijgen!


PHPro is jouw partner voor e-commerce ontwikkelingen, conversie-optimalisatie én online marketing. Ook benieuwd waarom digitale marketing bij PHPro net dat tikkeltje meer kan bieden? Lees hieronder dan zeker verder!

Conversie-optimalisatie

Een webshop zal alleen meer omzet behalen door effectief meer online verkopen te realiseren. De conversie-specialisten van PHPro werken steeds op een bewezen en analytische wijze. We gaan zoals echte digitale detectives kijken waar er precies op je webshop omzet verloren gaat.

Kennis, expertise en Google certificaten

Naast de ervaring en passie van onze creatieve online marketeers, zijn ze trouwens ook allemaal trotse eigenaars van Google certificaten. Door de kwalitatieve opleidingen en de regelmatige brainstormsessies die we bij PHPro maandelijks organiseren, ben je zeker van digitale marketing consultants met de juiste bekwaamheden.

digitale-marketing-PHPro

Plan digitale marketing en CRO

Het doel van digitale marketing is om door middel van analyse (meten), testen en online marketingtechnieken meer relevante bezoekers, merkbekendheid of conversies te bereiken. We kunnen deze doelen zo kostenefficiënt mogelijk bereiken door een betrouwbare aanpak te hanteren. We luisteren naar je noden en stellen gerichte vragen om een analyse op te starten. Hierdoor kunnen we doelgericht handelen en oplossingen voorstellen die écht werken.

Verder blijven we tijdens de uitvoering van het digitaal marketingplan alles steeds kritisch analyseren, testen en optimaliseren.

Creatieve en technische vakmensen onder één dak

Het verschil tussen PHPro en een online marketing agency? Het ligt alvast niet aan de expertise of de creativiteit om originele marketingcampagnes te bedenken. Bij PHPro kun je vertrouwen op resultaatgedreven specialisten met elk één of meerdere expertises. Zo helpen we je bedrijf om nog sneller een doordachte online strategie uit te voeren!

Wat bedoelen we hier precies mee?

Zijn er op de webshop bijvoorbeeld technische aanpassingen nodig om een online marketing campagne te optimaliseren? Geen enkel probleem, want onze online marketing consultants communiceren rechtstreeks met onze technische IT-consultants. Zo kun je altijd rekenen op efficiënte en razendsnelle implementaties.

Conversie optimalisatie CRO PHPro

Meer klanten door een omnichannel-strategie

Online ook offline meer bezoekers of klanten naar je vestigingen sturen door een omnichannel-aanpak te hanteren. Met een online marketingstrategie op maat zullen we meer converterende bezoekers naar de webshop én winkel leiden.
 

We stellen de juiste vragen:

  • Wat zijn de doelstellingen?
  • Wat beschouwen we als conversies?
  • Hoe verhogen we effectief de ROI (Return On Investment)?
  • Welke online marketingkanalen zijn geschikt om deze doelen bereiken?
  • Met welke strategie zullen we zo kostenefficiënt mogelijk resultaten boeken?
  • Hoe optimaliseren we onze doelen en welke A/B testing voeren we uit?​

Klaar voor een digitaal marketingplan met impact?