Digitale strategie

DE WEG NAAR DIGITAAL SUCCES

Zoek je een partner die samen met jou een strategisch plan uitstippelt om online een duurzaam en competitief merk op te bouwen? Samen tekenen we de juiste strategie uit om jouw webshop te optimaliseren voor je doelpubliek, meer verkeer te genereren en online omzet te maximaliseren. We doorlopen de volgende fasen:

icn_business-intake_outline@2x Business profiling

Wat is de kern van jouw business? Hoe positioneer je jezelf tegenover concurrenten? Welke doelen heb je op korte en lange termijn voor ogen?

icn_buyer-persona's_outline@2x Buyer persona's

Wie zijn je klanten echt? Waar bereiken we ze? Wat overtuigt hen of houdt hen tegen om jouw producten / diensten aan te schaffen?

icn_customer-journey_outline@2x Customer journey

Hoe converteer je twijfelachtige bezoekers naar loyale klanten? Welke mix van kanalen en content zet je het beste in om zoveel mogelijk relevant verkeer, conversies en referenties te creƫren?

HOE ZIET JOUW DIGITALE STRATEGIE ERUIT?

Na enkele workshops gieten we alle verkregen info in een overzichtelijke PowerPoint die je tijdens heel het project als referentie gebruikt en aan stakeholders kan presenteren. Zo behouden we overzicht en wijken we tijdens design en development niet van onze strategie af. Alle voortgang in de volgende fases wordt in deze presentatie toegevoegd zodat je op het einde kan terugkijken op elke stap in het project.

Wat na jouw digitale strategie?

Na de digitale strategie schieten onze designers in actie om een webdesign
te ontwerpen dat nog strakker is dan hun skinny jeans.

Kunnen wij jou helpen?

Hulp nodig met jouw digitale strategie of digitale transformatie? Stuur ons gerust een berichtje:

    *
      *