Digitale strategie

DE WEG NAAR DIGITAAL SUCCES

Zoekt u een partner die samen met u een strategisch plan uitstippelt om een duurzaam en competitief merk op te bouwen waarmee u online kan blijven groeien? Samen tekenen we de juiste strategie uit om uw webshop te optimaliseren voor uw doelpubliek, meer verkeer te genereren en uw online omzet te maximaliseren. We doorlopen de volgende fasen:

Business profiling

Wat is de kern van uw business? Hoe positioneert u zich tegenover concurrenten? Welke doelen heeft u op korte en lange termijn?

Buyer persona's

Wie zijn uw klanten echt? Waar bereiken we ze? Wat overtuigt hen of houdt hen tegen om uw producten / diensten aan te schaffen?

Customer journey

Hoe converteert u twijfelachtige bezoekers naar loyale klanten? Welke mix van kanalen en content zet u het beste in om zoveel mogelijk relevant verkeer, conversies en referenties te creëren?

HOE ZIET UW DIGITALE STRATEGIE ERUIT?

Na bovenstaande workshops gieten we alle verkregen info in een overzichtelijke PowerPoint die u tijdens heel het project als referentie gebruikt en aan stakeholders kan presenteren. Zo behouden we overzicht en wijken we tijdens design en development niet van onze strategie af. Alle voortgang in de volgende fases wordt in deze presentatie toegevoegd zodat u op het einde kan terugkijken op elke stap in het project.

Wat na uw digitale strategie?

Na uw digitale strategie schieten onze designers in actie om een webdesign
te ontwerpen dat nog strakker is dan hun skinny jeans.

Kunnen wij u helpen?

Hulp nodig met uw digitale strategie of digitale transformatie? Geef ons gerust een seintje:

    *
      *