CMS oplossing

Een CMS oplossing nodig?

Met een CMS of content management systeem is het mogelijk om gemakkelijk zonder al te veel technische kennis zelf content (tekst, video, foto’s,…) toe te voegen op webpagina’s. Hierdoor heeft u uiteraard steeds zelf de controle wat er te zien is op de webshop. 

Block image
Een CMS-oplossing door PHPro:
 
  • Gebruiksvriendelijk
  • Sterke beveiliging
  • Op maat

Sulu 

Sulu is een CMS gericht op ondernemingen. Het ontwikkelen van krachtige apps en het gemakkelijk kunnen beheren van enterprise multi-sites bewijzen de flexibiliteit van Sulu. Met een geweldige gebruikerservaring en interface voor editors en ontwikkelaars is Sulu een uitstekende keuze voor zakelijke websites. Voor geavanceerde websites op maat is Sulu geschikt als CMS door de affiniteit met het Symfony-framework. 

Wilt u Sulu zelf eens uitproberen? Overtuig uzelf met de online demo: https://sulu.rocks/en 

 

Pimcore 

Pimcore CMS is een content managementsysteem en onderdeel van de Pimcore Experience Manager. Het is een Open Source CMS uitermate geschikt voor internationale bedrijven en omnichannel webshops. Door de vele flexibele integratiemogelijkheden en customer experience management is Pimcore een goede keuze voor ondernemingen met grote ambities.  

 

Drupal 

Drupal is een Open Source content management platform dat miljoenen websites en applicaties aanstuurt. Een actieve en diverse gemeenschap van techneuten over de hele wereld bouwen en werken voortdurend aan Drupal. Een CMS met een geschiedenis en een gegarandeerde toekomst. 

Waarom een content management oplossing?

De vele verschillende CMS-systemen hebben natuurlijk steeds hun eigen voor- en nadelen. PHPro maakt gebruik van bewezen en langdurige CMS-oplossingen. Daarom bekijken we samen met onze klanten naar de beste oplossing voor hun project.

Contacteer één van onze e-commerce consultants om uw specifieke business case te bespreken.