Web2Print

Op zoek naar een Web 2 Print oplossing?

PHPro werkt al enkele jaren aan online publicatieprojecten die op verschillende gebieden aansluiten bij de andere PHPro kerncompetenties.

Onze digitale oplossingen stellen online shoppers in staat om hun digitale geselecteerde producten aan te passen en te personaliseren. Het eindproduct wordt gepresenteerd als een printklare PDF die bij de winkelier of klant terechtkomt.

 

Block image
  • Complexe web-to-print oplossingen die feilloos werken
  • Web2Print-oplossingen op maat
  • Snelle ondersteuning

Als onderdeel van custom development en integraties, bouwen we workflow applicaties waarbij documenten vertrekken vanuit templates en vervolgens verschillende stappen binnen de organisatie doorlopen. Tijdens deze stappen is het mogelijk om een publicatiedocument online te bewerken op basis van verschillende parameters.

Web 2 Print oplossing?

PHPro helpt klanten ook bij het bouwen van een complete oplossing of product voor Brand Management. Voor deze oplossingen worden online publishing tools, shopping carts, digital asset managers, e-mail marketing tools, ..... op maat gemaakt en/of met elkaar geïntegreerd in één gestroomlijnde oplossing.

 

Bent u op zoek naar een online publishing of Web2Print oplossing? Neem contact met ons op en we zoeken onmiddelijk naar een oplossing en de mogelijkheden voor je Web2Print doelen!

TOOLS en PARTNERS