Webdesign

Stijlvol en gebruiksvriendelijk design

Design maakt of kraakt een website. Een stijlvol en aantrekkelijk webdesign dat ook nog gebruiksvriendelijk is, vraagt inzicht in jouw doelgroep en talent voor interface design. Onze designers werken nauw samen met onze marketeers en developers. Hierdoor krijg je een webdesign dat technisch meteen uitvoerbaar is en trouw blijft aan jouw digitale strategie.

icn_wireframes_outline@2x Wireframes

Eerst schetsen we de skeletstructuur van je website: hoe worden de pagina’s opgebouwd en hoe navigeert een bezoeker door de website? Hier vertalen we jouw digitale strategie naar de website wireframes.

icn_ui-design_outline@2x User Interface

Vervolgens ontwerpen we de look and feel van jouw user interface. Hoe gaan de belangrijkste elementen van de site eruitzien: fonts, kleuren, buttons, menu’s, filters, formulieren … Hier komt je branding tot leven.

icn_development_outline@2x Technische analyse

Doorheen het ontwerpproces testen onze technische experts de haalbaarheid en de bijhorende functies van het design. Door deze synergie tussen technisch en grafisch talent garanderen wij een snelle en geslaagde live-gang!

Finaal ontwerp

Je kan heel het design proces volgen via Invision Studio. Hierdoor kan jouw team tijdig feedback geven op elementen, pagina's en vormgeving. Ook het finale ontwerp leveren we op in Invision Studio. Dit kan je vervolgens presenteren aan relevante stakeholders.

Wat na jouw ontwerp?


Met een concreet webdesign voor ogen trekken onze developers
hun stoutste Metallica T-shirt aan om de webshop, website of applicatie op maat te bouwen.
 

Kunnen wij helpen?

Hulp nodig met jouw design of een UX audit nodig? Laat het ons weten:

    *
      *