WhatsApp Business app

Omschrijving

Het hebben van directe communicatie met klanten wordt uiterst belangrijk, en het bereiken van klanten op messaging apps is een groeiende strategie onder marketeers. Net als de originele versie van WhatsApp, stelt de WhatsApp Bussiness bedrijven in staat om met klanten te communiceren in de vorm van een chat. Echter, in tegenstelling tot de normale chat, worden eigenaren van kleine bedrijven een aantal tools aangeboden om te helpen bij het organiseren, automatiseren en versnellen van het communicatieproces.

stage-whatsapp-business

Wat moet jij doen?

Met WhatsApp Business kunnen bedrijven een publiek profiel voor hun bedrijf maken met basisinformatie, waaronder een adres, website en andere nuttige informatie. Verschillende chats kunnen worden gelabeld voor organisatie, zoals nieuwe klanten, terugkerende klanten of voltooide orders. Kleine ondernemingen kunnen ook berichten categoriseren en snel antwoorden op veelgestelde vragen.

 

In deze opdracht onderzoek je de mogelijkheden van WhatsApp Business. Je kijkt dieper naar de API, webhooks, GDPR compliancy, hoe kunnen we dit omzetten naar chat bots, automatische labelling, welkomstberichten ... . In overleg met de project manager werk je een module uit die we kunnen gebruiken in webshops en websites van klanten.

Zie je het helemaal zitten?

Ben jij de geknipte man of vrouw voor de job? Aarzel dan niet en solliciteer via het formulier hieronder!

  *
   *
    *
     *