Ons kapitaal? Onze mensen!

"Is 't nog plezant?" Die vraag stellen we vaak aan onze mensen. Wij weten maar al te goed dat we onze resultaten danken aan tevreden werknemers. Hard werken is volgens ons dan ook alleen mogelijk in een aangename omgeving. Daarom zorgen we voor het nodige entertainment: drone races, wipe-out parkours, social events , ... of gewoon eens lekker gaan eten met toffe collega's. Sounds good?

Work hard. Play hard.

Wij zoeken altijd nieuw talent!

Vers van de schoolbanken of klaar voor een nieuwe uitdaging bij een kick-ass bedrijf? Bekijk hier onze vacatures! 

Bij PHPro werken?

Wij zijn een full-service digitaal agentschap dat bruggen bouwt tussen strategie, development en online marketing. Onze mensen hebben de juiste skills en de nodige passie om klanten in gans hun digitale verhaal te ondersteunen. Wie zoeken we? Analytische, technische en assertieve talenten. Kortom: denkers, bouwers en ondernemers!

Kennisdeling

Verschillende keren per jaar organiseren we een "knowledge meeting" waarbij onze mensen hun kennis komen delen met de rest van de groep in de vorm van een presentatie, workshop, ... Pizza's and more on the house!

Verder krijgen onze mensen de kans om hun eigen projecten uit te werken elke laatste vrijdag van de maand in onze Special Interest Groups, waarbij we ruimte geven om te investeren in de nieuwste producten en technologie├źn.

 

Knowledge Sharing

Wij ondersteunen klanten in gans hun digitaal verhaal. Onze mensen zijn denkers, bouwers en ondernemers. Guru's of vakidioten ga je hier niet vinden maar wel gepassioneerde mensen die zichzelf aan hoge eisen houden.
En dat belonen we maar al te graag.

Wim Pierson

Managing Partner

PHPro: meer dan een doorsnee digitaal agentschap?

We bieden onze klanten een complete oplossing met experten die inspringen bij alle mogelijke facetten van een project.

Een webshop op maat bouwen? Meer inzicht in je data krijgen? Een digitale marketing strategie nodig?

Het kan allemaal bij PHPro! We leveren gecertificeerde techneuten en digitale experts met de nodige ervaring en een sterke affiniteit van het gehele ontwikkelingsproces. Met de hulp van onze vakspecialisten kan u rekenen op de beste service, topkwaliteit en duidelijk meetbare resultaten.

PHPro: Meer dan een doorsneel digitaal agentschap?

We bieden onze klanten een complete oplossing met experten die inspringen bij alle mogelijke facetten van een project.

Een webshop op maat bouwen? Meer inzicht in je data krijgen? Een digitale marketing strategie nodig?

Het kan allemaal bij PHPro! We leveren gecertificeerde techneuten en digitale experts met de nodige ervaring en een sterke affiniteit van het gehele ontwikkelingsproces. Met de hulp van onze vakspecialisten kan u rekenen op de beste service, topkwaliteit en duidelijk meetbare resultaten.