Nieuws

OroCommerce in Gartner Magic Quadrant

In 2019 werd PHPro de eerste OroCommerce Silver Partner in België om onze klanten een antwoord te kunnen bieden op geavanceerde B2B noden. Vandaag hebben we daarom zusterbedrijf 25Carat dat zich volledig focust op operationele efficiëntie door OroCommerce.

 

OroCommerce en OroCRM

De keuze voor een platform als OroCommerce en OroCRM is voor klanten maar ook voor PHPro een belangrijke keuze. Ze moet aansluiten bij de doelen die we stellen als bedrijf: kwaliteit en een langetermijnstrategie. Bij PHPro kiezen we voor platformen waarvan de degelijkheid bewezen is en waar we een langetermijn relatie met onze klanten kunnen aangaan.

oro-logo

We zijn nu een jaar verder, en de keuze voor OroCommerce als B2B platform voor onze klanten was duidelijk een verstandige keuze.

De flexibiliteit van het platform, de headless-mogelijkheden en de ingebouwde B2B- en API-geöriënteerde features volgen onze strategie in de markt.

De groeiende interesse in België en het enthousiasme voor het plaftorm binnen ons team bevestigen de keuze in dit betrouwbare platform.

In 2019 loofde Frost & Sullivan reeds de capiciteiten van OrocCommerce als top B2B platform en zopas erkende Gartner OroCommerce door hen op te nemen in het 2020 Magic Quadrant for Digitale Commerce !

Het Magic Quadrant for Digital Commerce is een van de meest gerenommeerde onbevooroordeelde rapporten die door de analisten van Gartner zijn onderzocht en samengesteld. Het is gebaseerd op zorgvuldig, onafhankelijk onderzoek van eCommerce software en wordt opgemaakt om C-levels en IT-professionals te helpen navigeren in de snel veranderende wereld van digital commerce.

Als aanvulling op hun onderzoek publiceert Gartner ook een grafiek (bekend als het Magic Quadrant) die het vermogen van leveranciers om in te spelen op specifieke behoeften, hun roadmap en strategische visie voor de toekomst visualiseert. Alleen top producten die hun betrouwbaarheid en positieve trend hebben bewezen, zowel in termen van nieuwe klanten als in termen van verbeteringen in de functionaliteit, worden in dit rapport opgenomen.

Onze groei op de Europese markt vereist dat we kwaliteitspartners selecteren en nauw met hen samenwerken om te zorgen voor tevreden klanten. PHPro is in België dan ook een evidente keuze!

Laurent Desprez

Vice President General Manger Oro Europe

Meer dan 150 wereldwijde ondernemingen en middelgrote bedrijven vertrouwen op OroCommerce om hun e-commerce activiteiten uit te voeren in verschillende sectoren, waaronder groothandel en distributie, productie, gezondheidszorg, transport en mode.

Industriële leiders zoals Barnes & Noble, Azelis, Braskem, Saltworks, Petra en Animal Supply Co. vertrouwen op Oro's ingebouwde cloud support, headless API-gebaseerde implementaties en flexibele, modulaire architectuur om aan hun evoluerende behoeften te voldoen.

Interesse om te starten met Oro?

Ben je geïnteresseerd om te starten met Oro of wil je meer informatie? Laat onze collega’s van 25Carat helpen! Zij zijn onze B2B e-commerce experten met veel technische expertise in OroCommerce. Vraag zeker een vrijblijvend gesprek aan. 

 

Contacteer 25Carat