DPD Shipping Adobe Commerce (Magento) Module

Over DPD

DPD is een van Europa's toonaangevende aanbieders van pakketdiensten voor zowel binnenlandse als internationale pakketvervoer.

Met 2,5 miljoen pakketten die dagelijks snel en veilig op de plaats van bestemming aankomen, bewijzen wij voortdurend onze betrouwbaarheid.

In ongeveer 800 depots in meer dan 40 landen werken 24.000 medewerkers en 18.000 voertuigen voor onze klanten.

tools

Adobe Commerce

FEATURES

De DPD Adobe Commerce (Magento) plugin biedt een manier om onze verzendtools te integreren in uw e-commerce platform.

Vanaf het begin hebben we ernaar gestreefd om de DPD plugin te integreren in de standaard Adobe Commerce (Magento) flow.

Dit resulteerde in een eenvoudige, aparte configuratie voor DPD Classic en DPD ParcelShop via het beheerpaneel, maar een gecombineerde orderweergave voor beide verzendmethoden.

Elke dag bent u slechts twee muisklikken verwijderd van het printen van alle etiketten die nodig zijn voor uw leveringen.

Maar daar zijn we niet mee gestopt, voor de DPD ParcelShop leveringen leveren we onze plugin met een google maps integratie die out of the box werkt of het geeft u de vrijheid om er mee te doen wat u wilt.

Een eenvoudige configuratietool stelt u in staat om te schakelen tussen pop-up of inline modus in uw één pagina checkout systeem of zelfs de kaart volledig te verbergen.

Andere widgets, directe toegang tot de broncode en informatie over onze webservices zijn beschikbaar op aanvraag (voor DPD clients).

MAGENTO CONNECT

http://www.magentocommerce.com/magento-connect/dpd-shipping.html

DPD Logo 650x900