Thuiszorgwinkel

Escapo C.V. is een bekende distributeur van geneesmiddelen en farmaceutische producten. Opgericht in 1963, telt het bedrijf op dit moment zo'n 140 medewerkers. Escapo C.V. is onder andere de hoofddistributeur van Thuiszorgwinkel. Bij Thuiszorgwinkel kunt u allerlei producten kopen of huren om uw gezondheid en comfort te verbeteren, zoals rolstoelen, bloeddrukmeters, ..... .

Website
www.thuiszorgwinkel.be/
tools

Magento

Drupal en Magento: een perfecte combinatie

Het project had behoefte aan een volwassen e-commerce functionaliteit en een geavanceerd content management systeem. Daarom werd de kracht van twee platformen gecombineerd: Magento en Drupal!

 

Met een naadloze front-end integratie van beide platformen werd een krachtig online systeem gecreëerd:

  • Aanbevolen Magento producten worden getoond in Drupal blokken.
  • Elke nieuwsbriefregistratie aan de Drupal-zijde wordt direct naar Magento geduwd.
  • Drupal en Magento zoeken gecombineerd in één handig zoekvakje
  • Geïntegreerd klantenmenu

SAP en bpost synchronisatie

Synchronisatie met het ERP-systeem SAP stelt Thuiszorgwinkel in staat om de overhead te verminderen en een unieke winkelervaring te creëren. Vanuit de SAP-omgeving worden producten geïmporteerd naar het Magento platform. Na extra productverrijking online worden de producten naar de frontend geduwd. Klantspecifieke prijzen worden in SAP geactualiseerd en gesynchroniseerd met Magento. Orders en productvoorraad worden periodiek bijgewerkt tussen het e-commerce platform en het ERP-systeem. De synchronisatie met SAP en de integratie met de bpost shipping manager laat Thuiszorgwinkel toe om een efficiënte e-commerce strategie te bekomen.