Ons kapitaal? Onze mensen!

"Is 't nog plezant?" Die vraag stellen we vaak aan onze mensen. Tevreden werknemers straalt af op onze klanten. Wij geloven dat hard werken vloeit uit een aangename job. En een tandje bijzetten lukt enkel als we een goede interne relatie hebben, alsook met onze klanten.

Work hard. Play hard.

Verschillende social events per jaar

Jaarlijks teambuilding weekend

Ga jij volgend jaar mee op teambuilding?

Bekijk onze vacatures

Kennisdeling

Verschillende keren per jaar organiseren we een "knowledge meeting" waarbij onze mensen hun kennis komen delen met de rest van de groep in de vorm van een presentatie, workshop, ... Pizza's and more on the house!

Verder krijgen onze mensen de kans om hun eigen projecten uit te werken elke laatste vrijdag van de maand in onze Special Interest Groups, waarbij we ruimte geven om te investeren in de nieuwste producten en technologieën. Lees er alles over in het Bloovi artikel over deze unieke kennis-kweekvijver!

 

Knowledge Sharing
knowledge-II

Wij ondersteunen klanten in hun digitaal verhaal, en hebben mensen aan boord die hen kunnen ondersteunen op vlak van persona's, strategie en conversie. Het bouwen van een solide oplossing verliezen we hierbij echter niet uit het oog.

Pieter Caluwaerts

Managing Partner

PHPro meer dan een online marketing agency?

We bieden onze klanten een complete oplossing met experten die hulp kunnen bieden bij alle mogelijke facetten van een project.

Een webshop bouwen op maat? Bugs ontdekken en oplossen? Een plug-in nodig voor uw webshop? Een CRO-analyse laten doen? Een digitale marketing strategie nodig?

Het kan allemaal bij PHPro! We leveren gecertificeerde techneuten en digitale experts met de nodige ervaring en een sterke affiniteit van het gehele ontwikkelingsproces. Met de hulp van onze vakspecialisten kunt u rekenen op de beste service, kwaliteit en echte resultaten.

Heel belangrijk is wel dat onze niet-technische mensen geëvolueerd zijn uit of een heel nauwe band hebben met mensen die uw oplossing effectief bouwen.

Die waarde blijven we dragen, ons groot team van developers moet de ruimte krijgen om de dingen volgens hun kwaliteitsnormen te bouwen. Enkel mooi zijn is niet genoeg, het moet ook werken!

We leven niet op een roze wolk, we onderzoeken roze wolken om daaruit een mooie solide oplossing te bouwen.

Ons kapitaal!

Bekijk ons team