Nieuws

OroCommerce behaalt 10 van 12 mogelijke medailles in The Paradigm B2B Combine

 

Bij PHPro weten we het al langer: OroCommerce is één van de grote B2B e-commerce platformen van de toekomst en dat wordt nogmaals bevestigd in de Paradigm B2B Combine! Voor hun debuut in de 2022 Paradigm B2B Combine (Midmarket editie) behaalt Oro 10 van de 12 medailles, goud, zilver, brons in strategische pillars en product mogelijkheden. Oro ontving gouden medailles in de categorieën Content and Data Management en Promotions Management en werd erkend voor zijn sterke B2B focus, geïntegreerde CRM en marktplaats mogelijkheden, ervaren teams en cross-channel sales enablement functies.

Wist je trouwens dat sinds recent zusterbedrijf 25Carat zich volledig richt op OroCommerce als B2B e-commerceplatform? Wens je operationele efficiëntie voor jouw B2B e-commerce diensten, kijk dan zeker eens hoe zij jou kunnen helpen.
paradigm-logo

Wat is The Paradigm B2B Combine?

 

De Paradigm B2B Combine (Midmarket Edition) is een B2B eCommerce vendor analyserapport voor Midmarket merken. Combine B2B evalueert producten aan de hand van unieke criteria. Ze bekijken de prestaties in verschillende categorieën en wat hun echt onderscheidt zijn de interviews die ze houden met klanten en partners. Het rapport is rechtstreeks gericht op de belangrijkste belangen van de koper van eCommerce technologie. De analyse helpt potentiële klanten niet alleen de productmogelijkheden te begrijpen, maar ook hoe goed leveranciers hun beloftes nakomen.

"Oro is enorm betrouwbaar en levert kwalitatief werk. De performantie blijft stabiel, zelf bij het gebruik van enorm veel data."

THE PARADIGM B2B COMBINE

Oro scoort goud

Content and Data Management

OroCommerce's blinkt uit in catalogus management functies, deze stellen klanten in staat om onbeperkt catalogi op maat te maken voor specifieke bedrijven, business units, en zelfs gepersonaliseerd voor individuele kopers. Ook bij PHPro zien we bij veel klanten dat dit een enorm voordeel is. Een content template wordt door ons klaargezet, zodat dit makkelijk kan hergebruikt worden en aangepast via een drag & drop systeem. Het is een echte meerwaarde ten opzichte van andere page builders die veel beperkter zijn in hun functionaliteiten.

Promotions Management

OroCommerce's krachtige B2B eCommerce workflows geven verkopers de tools om gepersonaliseerde prijslijsten en promoties te creëren, inclusief éénmalige coupons, geplande kortingen, cross-selling en aanbiedingen.

Zilver voor Oro

 

Ability to Execute

OroCommerce wordt erkend voor zijn vermogen om een betrouwbare eCommerce oplossingen te leveren die kan voldoen aan de meest complexe uitdagingen van zijn klant. Een topic dat bij de Oro klanten van PHPro vaak naar voren komt. Oro is enorm betrouwbaar en levert kwalitatief werk. De performantie blijft stabiel, zelf bij het gebruik van enorm veel data.

Sales and Channel Enablement

OroCommerce stelt B2B-bedrijven in staat om de sales productiviteit te maximaliseren bij elke verkoop door de sales enablement functionaliteit.

 

Bronze medaille voor Oro

 

Partner Ecosystem

B2B's hebben een sterk partnernetwerk nodig om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Oro heeft een internationaal partnerecosysteem opgebouwd met leiders op het gebied van oplossingen, technologie en hosting. En dat kunnen we zeker bevestigen! Bij PHPro zijn we enorm dankbaar voor het partnership met OroCommerce. Er wordt echt geluisterd naar de partners tijdens verschillende contactmomenten doorheen het jaar. De feedback die Oro vraagt zorgt er dan ook voor dat we (Oro, de partners en onze klanten) samen groeien.

Marketplaces

Marktplaatsen worden steeds belangrijker. Daarom biedt OroCommerce de functionaliteit voor brands om eigen marktplaatsen te creëren.

Integrations, Operations & Infrastructure

B2B-bedrijven vertrouwen steeds meer op geïntegreerde bedrijfsoplossingen. OroCommerce staat bekend om zijn open-source aanpak en het ecosysteem voor ontwikkelaars met een uitgebreide library aan functionaliteiten. Dat merken we binnen PHPro ook. Huidige klanten kunnen heel flexibel inhaken op het systeem om data vanuit externe systemen te koppelen. In vergelijking met andere systemen is Oro daar een enorm betrouwbare partner.

Transaction Management

Business klanten verwachten, net als consumenten, een wrijvingsloze inkoop. De uitzonderlijk sterke offerte-, bestel- en transactiemogelijkheden van OroCommerce zorgden voor erkenning in de categorie.

Total Cost of Ownership

De kosten van oplossingen zijn van belang. Oro biedt Midmarket B2B-bedrijven een aantrekkelijke betalingsstructuur op basis van hun specifieke behoeften.

Customer Service and Support

Soms kan je op vragen of problemen stuiten, maar ook dan moet je je bij Oro geen zorgen maken. OroCommerce staat bekend om zijn hands-on en toegankelijke executive team, evenals een fantastische, snelle klantenservice.

 

Past OroCommerce bij jouw B2B e-commerce activiteit?

Laat onze collega’s van 25Carat helpen! Zij zijn onze B2B e-commerce experten met veel technische expertise in OroCommerce. Vraag zeker een vrijblijvend gesprek aan. 

 

Contacteer 25Carat