OroCommerce Silver Partner

Ontdek hoe je jouw B2B processen kan digitaliseren!

Op woensdag 22 april 2020 hebben we getoond hoe je met OroCommerce jouw B2B-vraagstukken kan oplossen. Wil je deze webinar opnieuw bekijken? Vraag via onderstaande link de webinar aan.

State-of-the-art B2B platform

Oro, het bedrijf achter OroCommerce, is een organisatie die ondertussen meer dan 7 jaar actief is en 150 mensen in dienst heeft. Oro is wereldwijd actief en er is een heel grote community die bijdraagt aan de open-source kern van OroCommerce.

Heb ik een digitaal B2B platform nodig?

Ben je een groeiend bedrijf met de focus op B2B? En loopt vandaag alles al op wieltjes? We kunnen het bijna niet geloven maar het kan! Toch zijn we ervan overtuigd dat een digitaal B2B platform zoals OroCommerce net dat tikkeltje meer kan bieden! Een digitaal platform zorgt niet alleen voor extra groei, maar zal ook helpen dagdagelijkse taken te verbeteren!

 

Heb ik een digitaal B2B platform nodig?
Wij hebben onze webinar opgenomen en delen deze graag met jou!

Vraag de video aan

Banner-OroCommerce-webinar-2
Heb ik een digitaal B2B platform nodig?

 

Duurzame klantrelaties

Persoonlijk contact is belangrijk in B2B, en met een digitaal platform ontstaat vaak de angst dat de persoonlijke toets verloren gaat. Niets is minder waar! Door in te zetten op automatisering van tijdrovende taken krijgen jij en je collega's meer tijd om dat essentiĆ«le klantencontact te onderhouden. Alle belangrijke informatie over jouw klant is meteen beschikbaar in OroCommerce! Zo kunnen zowel jij als je klant je nog meer focussen op jullie kerntaken!

Silver OroCommerce partner

Orocommerce is een B2B e-commerceplatform waarmee je bedrijfsprocessen kan digitaliseren, automatiseren en makkelijk kan integreren met bestaande systemen en tools!

Vanuit PHPro zijn we alvast overtuigd en Silver partner!

 

s

Herbekijk de webinar met demo

Je kan onze webinar met demo herbekijken door de opname aan te vragen via onderstaand formulier. Heb je andere vragen rond OroCommerce? Stuur gerust een mailtje naar kenny.rassin@phpro.be en we helpen jou verder!

    *
      *