TOOLS AND PARTNERS

Magento webshop bouwen?


Nood aan een webshop 100% gemaakt op maat van jouw bedrijf en noden? Een e-commerce platform nodig met uitbreidingsmogelijkheden, jarenlange betrouwbaarheid en flexibiliteit?

Dan kies je best voor één van de beste én populairste e-platformen ter wereld: Magento!

Magento_logo

Magento webshop laten maken

Heb je plannen om een migratie naar een Magento webshop uit te voeren? Of bouw je liever een nieuwe webshop met uitgebreide mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of gesprek met enkele van onze experten! 

Magento certified partner

Als één van de grootste Magento Enterprise Partners in de Benelux zijn we bij PHPro steeds bezig om de nieuwste en beste oplossingen te zoeken voor al onze klanten. Als onderdeel van Xplore Group zit innovatie dan ook in ons bloed. Neem gerust eens een kijkje naar onze cases van de nieuwste webshops op maat en ontdek het zelf!

Met ruim 60 ervaren Magento-specialisten in ons team werken we graag samen aan het digitaal succes van jouw bedrijf of organisatie. Daarnaast brengen onze experts de meest uiteenlopende Magento projecten naar een hoger niveau, waarbij een uitstekende communicatie cruciaal is voor het slagen van het project. Het platform van Magento kunnen we uiteraard succesvol integreren met tal van andere backend systemen, ERP's, PIM's, CRM's, online marketplaces en nog véél meer.

Waarom Magento?

Magento is een bekroonde e-commerce platform dat merchants in staat stelt om krachtige webshops te maken. Vele aspecten, zoals gebruiksvriendelijkheid en uitbreidbaarheid, maken van Magento het snelst groeiend e-commerce product ter wereld.

Het is open source technologie, maar om gebruik te maken van de ware functionaliteiten zal maatwerk en technische kennis wel noodzakelijk zijn. Net daarom is Magento een e-commerce platform voor grote en kleine bedrijven. Het Magento™ eCommerce platform combineert de flexibiliteit van open source technologie met geavanceerde mogelijkheden die ongekende controle heeft over het beheer van een webshop op maat.

 

Volgens Google Trends was de term "Magento" nog populairder dan het woord "eCommerce".

Met meer dan 425.000 downloads in de eerste vijf maanden na de lancering in 2001 is Magento het snelst groeiend eCommerce systeem dat vandaag de dag beschikbaar is. Tal van grote bedrijven en multinationals maken de laatste jaren nog steeds gebruik van Magento als eCommerce platform.

Voordelen van Magento

Rich Commerce Experiences

Het gebruik van visual merchandising tools om dynamische categoriepagina's te maken is kinderspel met het platform. Verder nog zal de creatie, planning en uitvoering van een content updates zonder hulp van developers kunnen gebeuren.

Het personaliseren van de gebruikerservaring voor klantensegmenten is één van de belangrijkste features, zeker voor bedrijven die de komende jaren een voordeel uit e-commerce willen halen.
 

Schaalbaarheid en veiligheid infrastructuur

Magento is gebouwd met moderne technologie om de groei en piekprestaties aan te kunnen. Vernieuwing en kwaliteit gegarandeerd als je voor Magento kiest. Het cloud platform van het systeem maakt gebruik van toonaangevende infrastructuurdiensten zoals AWS, Fastly, New Relic en is PCI, SOC2 en GDPR-compliant.

 

Uitbreidbaar door en voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars houden van Magento vanwege de uitbreidbaarheid en flexibiliteit via een rijke API, duizenden extensies en thema's van derden en de out-of-the-box ontwikkeling en implementatietools die ze krijgen met Magento Commerce Cloud.
 

Krachtige e-commerce datamogelijkheden​

Met Magento Commerce krijgt u een oplossing die ook cloud-gebaseerde gegevensbeheer- en analysetechnologie levert. Automatisch uw verschillende data samenvoegen, modelleren en visuele rapporten bouwen - allemaal met één platform.

Meer over de technische mogelijkheden van Magento kun je terugvinden op de wbsite van het platform: https://magento.com/products/magento-commerce

Klaar voor digitaal succes?


Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze experts!