TOOLS AND PARTNERS

Magento webshop laten bouwen


Ooit de dominanste e-commerce speler in jouw marktsegment willen worden? Dan heb je uiteraard één van de grootste e-commerce platformen op de markt nodig: Magento.

Magento_logo

Magento Certified Partner - Digitaal succes

 

Als één van de grootste Magento Enterprise Partners in de Benelux zijn we bij PHPro steeds bezig om de nieuwste en beste oplossingen te zoeken voor al onze klanten. Als onderdeel van Xplore Group zit innovatie dan ook in ons bloed. Bekijk zeker eens onze cases van de nieuwste webshops op maat!

Met ruim 60 ervaren Magento-specialisten in ons team werken we graag samen aan het digitaal succes van jouw bedrijf of organisatie. Daarnaast brengen onze experts de meest uiteenlopende Magento projecten naar een hoger niveau, waarbij een uitstekende communicatie cruciaal is voor het slagen van het project. Het platform van Magento kunnen we uiteraard succesvol integreren met backend systemen, ERP's, PIM's, CRM's en meer.

 

Neem gerust contact met ons op om uw verhaal en ideeën te delen met ons

 

Waarom Magento gebruiken?

Magento is het bekroonde e-commerce platform dat merchants in staat stelt om krachtige webshops te maken. Vele aspecten, zoals gebruiksvriendelijkheid en uitbreidbaarheid, maken van Magento het snelst groeiend e-commerce product dat momenteel beschikbaar is. Magento is open source technologie, maar om gebruik te maken van de ware functionaliteiten zal maatwerk en technische kennis wel noodzakelijk zijn. Net daarom is Magento een gespecialiseerde e-commerce platform voor grote en kleine bedrijven.

Het Magento™ eCommerce platform combineert de flexibiliteit van open source technologie met geavanceerde mogelijkheden die ongekende controle heeft over het beheer van een webshop op maat.

 

Volgens Google Trends was de term "Magento" nog populairder dan het woord "eCommerce".

Met meer dan 425.000 downloads in de eerste vijf maanden na de lancering in 2001 is Magento het snelst groeiend eCommerce systeem dat vandaag de dag beschikbaar is. Tal van grote bedrijven en multinationals maken de laatste jaren nog steeds gebruik van Magento als hun eCommerce platform.

De Voordelen van Magento


Rich Commerce Experiences

Het gebruik van visual merchandising tools om dynamische categoriepagina's te maken is kinderspel met het platform. Verder nog zal de creatie, planning en uitvoering van een content updates zonder hulp van developers kunnen gebeuren. Het personaliseren van de gebruikerservaring voor klantensegmenten is één van de belangrijkste features, zeker voor bedrijven die de komende jaren een voordeel uit e-commerce willen halen.
 

Schaalbaarheid en veiligheid infrastructuur

Magento is gebouwd met moderne technologie om de groei en piekprestaties aan te kunnen. Vernieuwing en kwaliteit staat garant als u voor Magento kiest. Het cloud platform van het systeem maakt gebruik van toonaangevende infrastructuurdiensten zoals AWS, Fastly, en New Relic en is PCI, SOC2 en GDPR-compliant.

 

Uitbreidbaar door en voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars houden van Magento vanwege de uitbreidbaarheid en flexibiliteit via een rijke API, duizenden extensies en thema's van derden en de out-of-the-box ontwikkeling en implementatietools die ze krijgen met Magento Commerce Cloud.
 

Krachtige e-commerce datamogelijkheden​

Met Magento Commerce krijgt u een oplossing die ook cloud-gebaseerde gegevensbeheer- en analysetechnologie levert. Automatisch uw verschillende data samenvoegen, modelleren en visuele rapporten bouwen - allemaal met één platform.

Meer over de technische mogelijkheden van Magento kunt u terugvinden op de wbsite van het platform: https://magento.com/products/magento-commerce

Klaar voor digitaal succes?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze experts!