E-commerce

Een e-commerce oplossing nodig?

PHPro is één van de weinige gespecialiseerde e-commerce integrators in België die klanten begeleidt doorheen het hele proces van een e-commerce project: van persona's, customer journey, informatie architectuur, wireframes, design, een diepgaande business en functionele analyse tot ontwikkeling, integraties, conversie optimalisatie, digitale marketing, enz.

Block image
  • Een e-commerce project begint altijd met een intense analyse
  • Tijdens onze workshops begeleiden de beste e-commerce analisten u doorheen het hele kiesproces van de juiste betaalprovider, logistieke partner, e-mail marketing platform, ...
  • Aspecten zoals belastingen, verzending naar het buitenland, het importeren van producten in de webshop, integratie met backend systemen, ... horen allemaal bij de analyse

PHPro is een digitale partner die verantwoordelijk is voor zowel het ontwerp als de aanlevering van een geïntegreerde webshop, gebaseerd op Adobe Commerce (Magento). Adobe Commerce is een e-commerce oplossing die ook in de toekomst betrouwbaar, stabiel en uitbreidbaar zal blijven. Met een ervaren team van experten zorgen wij voor een duurzame ondersteuning en uitbreiding van jouw webshop.

Waarom een e-commerce oplossing?

Een flexibele e-commerce oplossing stelt je in staat om een omnichannel webshop te bouwen die toekomstgericht blijft. Er ontstaan steeds nieuwe applicaties en platformen die webshops kunnen helpen om hun klanten nog beter te bedienen. Denk hierbij aan modules, extensies en marktplaatsen zoals Amazon en Bol.com. PHPro staat garant voor een goede basisstructuur met uitbreidingsmogelijkheden waarop je 24/7 kan vertrouwen.

B2B e-commerce platform nodig?

Een platform gericht op professionelen of bedrijven heeft specifieke noden en behoeften. Zo zijn bulk-orders, accountbeheer en automatiseringen slechts enkele van de zaken die correct opgezet moeten worden. Voor een B2B-oplossing kijken we eerst samen met onze klanten naar de must-have- en nice-to-have-functionaliteiten en op basis hiervan selecteren we een geschikt platform om verder uit te bouwen.

B2B platform kiezen

 

B2C e-commerce platform nodig?

Een B2C-platform is dan weer gericht op particulieren. Het is een handige etalage voor klanten die jouw producten digitaal willen terugvinden. Deze bezoekers willen bij elk bezoek eenvoudig en snel vinden wat ze zoeken: een product, een dienst, extra informatie, contactgegevens en bestellingen... alles moet binnen 3 klikken bereikbaar zijn! 
 

B2C platform kiezen

Zowel een B2B als B2C platform aanbieden?

Zoek je een platform met meer mogelijkheden zoals B2B2B en B2B2C? Dat kan uiteraard ook! We werken samen aan een digitale oplossing op maat en we houden rekening met alle doelgroepen. Neem vrijblijvend contact en we begeleiden je in jouw zoektocht naar de beste oplossing richting succes voor jouw business!
 

B2B én B2C platform kiezen