E-commerce

Een e-commerce oplossing nodig?

PHPro is één van de weinige gespecialiseerde e-commerce integrators in België die klanten begeleidt doorheen het hele proces van een e-commerce project: van persona's, customer journey, informatie architectuur, wireframes, design, een diepgaande business en functionele analyse tot ontwikkeling, integraties, conversie optimalisatie, digitale marketing, enz.

Block image
  • Een e-commerce project begint altijd met een intense analyse
  • Tijdens onze workshops begeleiden de beste e-commerce analisten u doorheen het hele kiesproces van de juiste betaalprovider, logistieke partner, e-mail marketing platform, ...
  • Aspecten zoals belastingen, verzending naar het buitenland, het importeren van producten in de webshop, integratie met backend systemen, ... horen allemaal bij de analyse

PHPro is een digitale partner die verantwoordelijk is voor zowel het ontwerp als de aanlevering van een geïntegreerde webshop, gebaseerd op Magento. Magento is een e-commerce oplossing die ook in de toekomst betrouwbaar, stabiel en uitbreidbaar zal blijven. Met een ervaren team van experten zorgen wij voor een duurzame ondersteuning en uitbreiding van jouw webshop.

Waarom een e-commerce oplossing?

Voor meer omzet en klantenbereik heb je een flexibele e-commerce applicatie en een doordachte omnichannelstrategie nodig. Vertrouw daarom op een betrouwbare partner met voldoende ervaring om de concurrentie toch steeds een stapje voor te zijn. Heb je een vraag of wil je dat we persoonlijk eens langskomen om je specifieke business case te bespreken?