PIM oplossing

Een PIM oplossing nodig?

 

PIM staat voor Product Information Management. Een PIM-systeem zorgt ervoor dat alle productinformatie in één systeem bewerkt en verwerkt wordt. Vervolgens synchroniseert het PIM-systeem met andere platformen zoals een kassasysteem of een e-commerce systeem. Hierdoor blijft alle productdata steeds consistent en overal gelijk.

 

Block image
  • Beheer uw producten in één centrale bron
  • Verrijk uw content (tekst, beelden, ...)
  • Synchroniseer probleemloos met externe systemen

PHPro geeft u advies over de geschikte PIM oplossingen voor uw project. Neem zeker contact met ons op en vertel ons meer over de doelstellingen van uw bedrijf!

Waarom Akeneo als PIM oplossing?

Akeneo is een PIM-systeem om producten te beheren en te laten synchroniseren over heel wat verschillende kanalen. PHPro is een certified Akeneo partner. Wij hebben dus Akeneo gecertificeerde specialisten die ervoor zorgen dat uw PIM-systeem soepel en efficiënt zal werken. Eens proberen? Ervaar zelf hoe eenvoudig Akeneo werkt met een Akeneo demo!

Contacteer één van onze e-commerce consultants om uw specifieke business case te bespreken.

 

Induxx - Onze PIM Partner

Bij PHPro kregen we veel vraag naar de implementatie van een PIM systeem. Daarom is er vanuit PHPro een nieuw bedrijf onstaan, Induxx. Bij Induxx zijn ze gespecialiseerd in het implementeren van Akeneo PIM systemen. Voor projecten die een PIM oplossing nodig hebben, maken we dan ook altijd gebruik van de expertise die Induxx heeft.

Bekijk zeker ook de Induxx website voor meer informatie over Akeneo en PIM.