Digitaal succes

Uw plan tot digitaal succes

 

Onze roadmap is opgedeeld in verschillende fases die ons helpen om van uw project een succesverhaal te maken. Het project start altijd met een kick-off vergadering waarin we samen de inrichting en het verloop van het project bepalen. De bedoeling is om kennis te maken en de eerste activiteiten in te plannen. Verder maken we tijdens deze kick-off afspraken over projectbeheer en uitwisseling van projectdocumentatie.
 

Goede communicatie is voor ons vanzelfsprekend en cruciaal voor een samenwerking op lange termijn. Daarom stemmen wij graag in nauw overleg de nodige stappen in het project af. Zo weet u precies in welke fase we zijn en waar we naartoe werken.

Block image
  • Tijdens ons eerste contactmoment luisteren we zo goed mogelijk naar uw bedrijf, uw doelen en uw uitdagingen
  • We maken duidelijke afspraken op vlak van procedures en tijdsinschattingen, dus geen verrassingen
  • Communicatie is de sleutel tot succesvolle samenwerking

 

PHPro staat bekend vanwege haar expertise om betrouwbare webwinkels te bouwen, maar we zijn ook geëvolueerd naar professionele partner in talrijke andere digitale uitdagingen. We hebben hiervoor zowel technische als creatieve specialisten in huis. Zo hebben we onder één dak: UX-designers, front-end developers, back-end PHP developers, CRO-specialisten, e-commerce marketeers en meer. Digitaal succes verzekerd!

 

Online succes met behulp van ons digital marketingteam

Webshops met een doordacht marketingstrategie, krijgen meer verkeer met een hogere conversieratio. Daarom schakelen wij ook onze marketingexperts in om een digitale strategie op maat van uw behoeften te creëren. Daarnaast lossen wij ook specifieke online marketing problemen op. Is uw tag manager slordig ingesteld? Werken uw Google Shopping campagnes niet naar behoren? Krijgt u uw e-mail lijsten niet gevuld?

Voor elk online obstakel hebben wij een marketing injection uitgedokterd!

Bekijk hieronder de professionele oplossingen van onze ervaren marketeers waarmee u elk lek in uw marketingkanalen dicht.

 

Waarom een plan tot digitaal succes bij PHPro?

Voor een gezond e-commerce bedrijf is een functionele en flexibele webshop van essentieel belang. Daarom heeft u een een technische partner nodig die waar u altijd op kunt rekenen. PHPro weet maar al te goed dat een snelle service veel betekent tijdens piekperiodes. Daarom leggen wij de lat hoog op vlak van kwaliteit en snelheid.

Daarnaast heeft PHPro de strategische knowhow om meteen een volledig afgewerkt product te leveren dat perfect past in uw marketingstrategie. Bovendien hebben we de juiste skills in huis om uw webshop continu te optimaliseren. CRO, UX, e-mail, social, SEO, PPC, ... geen enkele uitdaging schrikt ons af. You name it, we fix it.

Kortom, samen met onze technische talenten en marketing brainiacs leveren wij uw plan tot digitaal succes.