Digitaal succes

Uw plan tot digitaal succes

Onze roadmap is opgedeeld in verschillende fases die ons hierbij helpen. Het project zal altijd starten met een kick-off vergadering waar overeen gekomen wordt hoe het project concreet ingericht zal worden. De bedoeling is om kennis te maken en de eerste activiteiten in te plannen. Verder maken we tijdens deze kick-off afspraken over projectbeheer en uitwisseling van projectdocumentatie.

Goede communicatie is voor ons vanzelfsprekend en cruciaal voor een samenwerking op lange termijn. Daarom stemmen wij graag in nauw overleg de te nemen stappen in het project af. Zo weet u precies in welke fase we zijn en waar we naartoe werken.

Block image
  • We beginnen steeds met een contactmoment waar we zo veel mogelijk willen weten over het bedrijf, doelstellingen en uitdagingen
  • Duidelijke afspraken op vlak van procedures en tijdsinschattingen, dus geen verrassingen
  • Communicatie is de sleutel tot succesvolle samenwerking

PHPro heeft de reputatie om betrouwbare webwinkels te bouwen, maar ook als professionele partner voor tal van andere digitale uitdagingen. We hebben hiervoor zowel technische als creatieve specialisten in huis. Zo hebben we onder één dak: UX-designers, front-end developers, back-end PHP developers, CRO-specialisten, e-commerce marketeers en meer. Digitaal succes verzekerd!

Online succes met behulp van ons digital marketingteam

Webshops met een doordacht marketingplan, hebben meteen ook een veel grotere kans om betere resultaten te behalen op vlak van merkbekendheid en conversies. Naast de begeleiding van onze bekwame projectmanagers en analisten, zullen ook onze marketing experten uw webshop kunnen helpen om meer omzet en bezoekers aan te trekken.

Ontdek hieronder de professionele oplossingen van onze ervaren marketeers om nog meer uit uw online marketingstrategie te halen!

Waarom een plan tot digitaal succes bij PHPro?

We begrijpen dat een webshop een kritische applicatie is voor bedrijven. Het is belangrijk om over een technische partner te beschikken waar u altijd op kunt rekenen. Zeker tijdens de piekperiodes van het jaar, kan een snelle service beduidend veel omzetverlies voorkomen.

PHPro is verheugd om een e-commerce partner te zijn met hoge eisen op vlak van kwaliteit en service.