Digitaal succes

Uw plan tot digitaal succes

Onze roadmap is opgedeeld in verschillende fases die ons helpen om van jouw project een succesverhaal te maken. Het project start altijd met een kick-off vergadering waarin we samen de inrichting en het verloop van het project bepalen. De bedoeling is om kennis te maken en de eerste activiteiten in te plannen. Verder maken we tijdens deze kick-off afspraken over projectbeheer en uitwisseling van projectdocumentatie.
 

Goede communicatie is voor ons vanzelfsprekend en cruciaal voor een samenwerking op lange termijn. Daarom stemmen we graag in nauw overleg de nodige stappen in het project af. Zo weet je precies in welke fase we zijn en waar we naartoe werken.

Block image
  • Tijdens ons eerste contactmoment luisteren we zo goed mogelijk naar jouw bedrijfsverhaal, doelen en uitdagingen
  • We maken duidelijke afspraken op vlak van procedures en tijdsinschattingen, er zijn dus geen verrassingen
  • Communicatie is de sleutel tot succesvolle samenwerking

PHPro staat bekend vanwege haar expertise om betrouwbare webwinkels te bouwen, maar we zijn ook geëvolueerd naar professionele partner in talrijke andere digitale uitdagingen. We hebben hiervoor zowel technische als creatieve specialisten in huis. Zo hebben we onder één dak: UX-designers, front-end developers, back-end PHP developers, CRO-specialisten, e-commerce marketeers en meer. Digitaal succes verzekerd!

Online succes met behulp van ons digital marketingteam

Webshops met een doordacht marketingstrategie, krijgen meer verkeer met een hogere conversieratio. Daarom schakelen wij ook onze marketingexperts in om een digitale strategie op maat van jouw behoeften te creëren. Daarnaast lossen wij ook specifieke online marketing problemen op. Is jouw tag manager slordig ingesteld? Werken je Google Shopping campagnes niet naar behoren? Krijg je de e-mail lijsten niet gevuld?

Voor elk online obstakel hebben wij een marketing injection uitgedokterd!

Bekijk hieronder de professionele oplossingen van onze ervaren marketeers waarmee je elk lek in jouw marketingkanalen dicht.

 

Waarom een plan tot digitaal succes bij PHPro?

Voor een gezond e-commerce bedrijf is een functionele en flexibele webshop van essentieel belang. Daarom heb je een technische partner nodig waarop je altijd op kunt rekenen. PHPro weet maar al te goed dat een snelle service veel betekent tijdens piekperiodes. Daarom leggen wij de lat hoog, zeker op vlak van kwaliteit en snelheid!

Daarnaast heeft PHPro de strategische knowhow om meteen een volledig afgewerkt product te leveren dat perfect past in jouw marketingstrategie. We hebben ook de juiste skills in huis om jouw webshop continu te optimaliseren. CRO, UX, e-mail, social, SEO, PPC, ... geen enkele uitdaging schrikt ons af. You name it, we fix it and let it grow!

Kortom, samen met onze technische talenten en marketing brainiacs leveren wij jouw plan tot digitaal succes.