Nieuws

Oro op 1 voor B2B Digital Commerce Use in Gartner's 2021 Magic Quadrant rapport

 

Bij PHPro weten we het al langer: OroCommerce is één van de grote B2B e-commerce platformen van de toekomst, en ook het nieuwe rapport van Gartner bevestigt het! Elk jaar houdt Gartner een Critical Capabilities-onderzoek dat het aanbod van verschillende e-commerce platformen met elkaar vergelijkt.

Wil je weten waarom Gartner Oro bekroont? Lees dat zeker verder!

Wil je weten wat OroCommerce voor jouw onderneming kan betekenen? Contacteer dan zeker onze collega's van 25Carat: zij zijn onze OroCommerce experten!

OroCommere-Werkwijze

Het onderzoek van Gartner bevat:

  • Een overzicht van de markt voor digitale handel en de toekomst ervan
  • Een beoordeling van 17 toonaangevende suppliers van digital commerce-platforms, hun sterke punten op basis van verschillende criteria
  • Een uitgebreide lijst met evaluatiecriteria (en hun definities)
  • Een diepgaande analyse van de mogelijkheden van de platformen en hoe ze voldoen aan specifieke user cases; zowel B2B als B2C op hetzelfde platform

 

OroCommerce leider in B2B Digital Commerce

 

Als het gaat over e-commerce platformen voor B2B verkoop dan staat OroCommerce met stip om de eerste plaats. Waarom Gartner OroCommerce deze erkenning geeft?

Leider in B2B Digital Commerce

OroCommerce is specifiek ontworpen om aan de behoeften van B2B-handelaars te voldoen en blijft zich inzetten voor deze industrie. Het is ontworpen voor fabrikanten, distributeurs, groothandelaren en andere B2B retailers en biedt krachtige multi-organisatie, product management en personalisatie functies.

Ondersteuning van verschillende verkoopmodellen

OroCommerce kreeg hoge cijfers voor zijn unieke toepassingen, zoals het onderbrengen van B2B en B2C commerce scenario's in één enkel platform. Het is een bewijs van de flexibiliteit en robuustheid van OroCommerce om vrijwel elk verkoopscenario te kunnen ondersteunen.

Automatisering en workflow beheer

OroCommerce scoorde goed voor zijn workflow management mogelijkheden. Het heeft prijs-, promotie-, goedkeurings- en rapportage workflows die flexibel en modulair zijn.

Sterke kernfuncties en flexibiliteit

Ook door de sterke kernfuncties van het platform scoorde OroCommerce goed. Naarmate commerce platforms complexer worden, onderscheidt OroCommerce zich dan weer door zijn flexibiliteit en integratie-mogelijkheden met andere technologieën.

Mobiele integratie mogelijkheden

OroCommerce biedt een robuuste API die headless commerce en meeslepende mobiele ervaringen mogelijk maakt voor zowel de back-end als de front-end van het systeem.

Digitale handel en CRM

OroCommerce werd bekroond voor OroCRM, het ingebouwde multi-channel CRM-product. Bedrijven krijgen meer controle over hun klantrelaties en marketingstrategie. Daarnaast kunnen ze ook betere projecties maken, zonder extra kosten.

 

Past OroCommerce bij jouw B2B e-commerce activiteit?

Laat onze collega’s van 25Carat helpen! Zij zijn onze B2B e-commerce experten met veel technische expertise in OroCommerce. Vraag zeker een vrijblijvend gesprek aan.

 

Contacteer 25Carat