Geautomatiseerde en slimme marketing campagnes via Magento

Dotdigital: Marketing Automation Tool

Verzend geautomatiseerde en op maat gemaakte e-mails naar jouw klanten of leads. Dankzij de naadloze integratie van Dotdigital  met Magento is het mogelijk om waardevolle data in te zetten voor marketing automation. Transactionele en marketing e-mails worden nog relevanter voor ontvangers en de conversie stijgt aanzienlijk hierdoor.

dotdigital tool partner magento

Bouw vertrouwen en scoor meer klanten

Wens je meer automatisatie, online groei en betere relaties met leads of klanten via Magento? 

Contacteer ons dan vandaag nog voor een gratis demo van Dotdigital:
 

Gratis demo

persoonlijke-mail-campagnes - Copy

Integratie Magento

E-mail marketing automation was nog nooit zo eenvoudig door de integratie van Dotdigital in Magento. Dotdigital verzamelt rechtstreeks alle klantdata uit Magento en synchroniseert productdata en bestelgeschiedenis. Verder wordt het kijk- en klikgedrag gesynchroniseerd om de meest relevante content te tonen aan klanten of leads.

Drag-and-drop features

Dotdigital stelt gebruiksvriendelijkheid voorop met diverse drag-and-drop editing tools. Zo kun je in een handomdraai aantrekkelijke nieuwsbrieven creëren door gebruik te maken van templates en blokken.

drag and drop dotdigital
flow manager dotdigital leads magento

Marketing automation en customer management

Geef jouw leads en klanten steeds de aandacht die ze verdienen! Door het gebruik van automation flows verwerkt in een handig drag-and-dropsysteem kun je met behulp van verschillende triggers, regels en filters heel gerichte campagnes eenvoudig managen. Zo is customer nurturing met Dotdigital voor 100% geautomatiseerd en gegarandeerd.

Dataverrijking en segmentatie

Klanten en leads kunnen eenvoudig in segmenten opgedeeld worden. Met de handige rule builder zijn segmenten in een handomdraai ingesteld. Zo kun je makkelijk met behulp van dataverrijking en segmenten gerichte campagnes uitvoeren. Leer jouw leads en klanten nog beter kennen!

segmentatie leads magento dotdigital 2
nieuwsbrief builder dotdigital 2

Landingspagina's en formulieren creëren

Met Dotdigital kan je eenvoudig landingspagina's, microsites en formulieren opzetten. Hiermee kan je meer informatie vragen aan jouw contacten en content zoals whitepapers delen. Met de wysiwyg (what you see is what you get) editor zie je onmiddellijk het visueel resultaat. Verder zijn er conversieverhogende opties mogelijk om een button (CTA) aan te vullen zoals PayPal betaalknoppen, video's en meer!

Enkele voordelen van DotDigital

  1. Kostenbesparing door automatisatie
  2. Vergeet nooit meer een lead of klant
  3. Meer betrokkenheid en geslaagde campagnes
  4. Dataverrijking zonder leads te stalken voor meer gegevens
  5. Hogere marketing-ROI

DotDigital partner

PHPro is Dotdigital-partner met kennis van zaken. Hierdoor resulteert een samenwerking met PHPro ook tot extra ondersteuning voor het opzetten van campagnes, het evalueren en optimaliseren van e-mails en meer.

Vertrouw op onze Dotdigital experten voor hulp met jouw implementatie, campagnes, CRO en beheer!

Een gratis demo aanvragen?

Wens je een vrijblijvend gesprek of een demonstratie van de mogelijkheden van Dotdigital voor Magento? Neem dan gerust contact op met één van onze Dotdigital-experten via ons contactformulier!
 

Neem contact op