TOOLS AND PARTNERS

Symfony

Kort gezegd bestaat een framework uit: 

Een toolbox - een set van geprefabriceerde, snel integreerbare softwarecomponenten. Er hoeft dus minder code geschreven te worden, aldus minder kans op fouten. Een pluspunt van Symfony is de enorme tijdsbesparing dat dit PHP-framework kan bieden. Doordat de algemene onderdelen en elementen hergebruikt kunnen worden, kunnen deze een boost geven in het ontwikkelen van websites en nieuwe applicaties op maat. Dit betekent ook een hogere productiviteit en meer tijd voor aspecten die echt een meerwaarde zijn.

Best Practices gegarandeerd! Een methodologie - een gestructureerde aanpak lijkt in eerste instantie beperkend, maar in werkelijkheid kunnen ontwikkelaars zowel efficiënt als effectief werken aan de complexere aspecten van een taak. Daarnaast garandeert deze methodologie de stabiliteit, onderhoud en uitbreidbaarheid van de ontwikkelde applicaties. 

Symfony is een PHP-framework, wat betekent dat het toestaat dat webapplicaties gebouwd worden in PHP!  

Heeft u een idee voor een webshop of app? Of wil je het gebruik van Symfony uitbesteden aan Symfony consultants voor een webapplicatie voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons  contactformulier

Gedetailleerde info over Symfony: https://symfony.com

symfony

SYMFONY IS EEN FILOSOFIE

Naast dat het een PHP-framework is, is Symfony een filosofie. 

Een voordeel bij het gebruiken van Symfony is de commerciële ondersteuning en Open Source filosofie van de oprichters (SensioLabs) en de sponsors. Hierdoor kunnen officiële tutorials en certificatie aangeboden worden. Zelf modules gemaakt en toegevoegd worden. Hierdoor verhoogt de kwaliteit en kan het framework sterk verder groeien. Verder zijn er ook functionele testen die geautomatiseerd worden. Hierdoor is het testen van de applicaties en codes in Symfony heel gemakkelijk.

EEN COMMUNITY WERKT!

Belangrijk is een kwalitatieve en grote community van experts en ontwikkelaars. Hierdoor krijgt het framework regelmatig verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen. Het is dus steeds belangrijk om een grote en enthousiaste community te hebben achter een framework, hierdoor verbetert de betrouwbaarheid en kwaliteit. Een garantie voor de toekomst!