Nieuws

5 min leestijd

Pizzahut.be wint FeWeb bronze Excellence Award

De FeWeb Excellence trofee winnen is geen evidentie. Maar liefst 97 inzendingen worden naar aanloop van de 15de editie van het FeWeb Congress een maand lang geobserveerd en beoordeeld. Alleen de best-presterende websites nemen een trofee mee naar huis. PHPro mocht met behulp van de Pizza Hut website zelfs Brons (categorie e-commerce) mee naar huis nemen.

 

Meer weten over de FeWeb Excellence awards:

award-feweb-brons-phpro-pizzahut

Digitale experts in België

FeWeb telt meer dan 500 leden, stuk voor stuk bedrijven met een bewezen expertise op vlak van digitaal ondernemen. Het portfolio van deze bedrijven is niet min, want de knapste websites, apps en campagnes uit België zijn gemaakt door enkele van deze bedrijven.

Om de harde inspanningen van de leden van FeWeb te belonen en om de digitale groei in België te bevorderen, organiseert FeWeb een jaarlijkse bekroning tijdens het FeWeb Congress.

Een jury beoordeelt de talloze inzendingen op enkele cruciale punten zoals: snelheid, mobile friendliness, UX en gebruikerservaring. Daarnaast worden de inzendingen vanuit een wettelijk perspectief bekeken en beoordeeld. Alleen de top performers krijgen effectief een trofee mee naar huis.

FeWeb Brons, Zilver en Goud awards

Er zijn 4 verschillende categorieën en 3 soorten trofeeën per categorie, namelijk Brons, Zilver en Goud. De 4 categorieën zijn onderverdeeld naargelang domein: E-commerce, B2C, B2B en non-profit. Er is dan nog één grote winnaar die de Overall FeWeb Excellence Award in ontvangst mag nemen.

De gelijkenissen tussen de leden zijn vooral de technische performance, creativiteit en digitale vindingrijkheid.

Brons award voor Pizza Hut en PHPro

Het was zover: de meest performante websites van Belgische makelij werden eindelijk bekend gemaakt. PHPro valt met de Pizza Hut case in de prijzen en winnen Brons in de categorie E-commerce. We zijn uiteraard dan ook heel tevreden met onze prijs.

 

Bedankt aan iedereen die betrokken was geweest tijdens het project en uiteraard ook bedankt aan het Pizza Hut team voor de fijne samenwerking. PHPro heeft voor volgend jaar echter iets grotere ambities, want we willen de volgende keer voor goud gaan!