TOOLS AND PARTNERS

Hyvä - HET front-end thema voor Magento

Het Hyvä-thema helpt ons om de snelste webshop te bouwen en tegelijkertijd de kosten en time-to-market te verminderen. Een standaard Magento-thema laadt meer dan 200 JS/CSS-bronnen (1,5 megabytes), Hyvä laadt slechts 2 JS/CSS-bronnen (0,2 megabytes)! Minder code betekent minder complexiteit, waardoor het een stuk eenvoudiger en leuker wordt om mee te werken. Door de hoeveelheid code die naar de gebruiker wordt verzonden drastisch te verminderen, bereikt Hyvä maximale prestaties op het vlak van performance.

Meer informatie over Hyvä vind je via deze link.

 

Hyva-Logo-1024C

 

Bij PHPro begrijpen we hoe belangrijk het is om snelle en efficiënte online webshops te bouwen die uitzonderlijke gebruikerservaringen bieden. Daarom raden we onze klanten het Hyvä-thema aan voor Adobe Commerce (voorheen Magento) om zo goed presterende online winkels voor onze klanten te creëren.

Met Hyvä kunnen we de kosten en time-to-market verlagen, terwijl we webshops bouwen die zijn geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Door de hoeveelheid code die naar de gebruiker wordt verzonden drastisch te verminderen, maakt het Hyvä-thema snellere laadtijden van pagina's en betere algehele prestaties mogelijk. Dankzij deze snellere laadtijd reageren de webshops sneller, wat zorgt voor meer conversies en dus ook voor meer omzet.

Daarnaast is het Hyvä-thema is ontworpen om gebruiksvriendelijk en gemakkelijk mee te werken te zijn, waardoor onze ontwikkelaars efficiënter en effectiever kunnen developen. Dankzij een vereenvoudigde codebase kunnen we projecten op tijd en binnen budget opleveren, terwijl we ons richten op het creëren van uitzonderlijke gebruikerservaringen waarmee de webshops van onze klanten zich onderscheiden van de concurrentie.

 

Een ander voordeel van het Hyvä-thema is de naadloze compatibiliteit met Adobe Commerce. Dit krachtige e-commerceplatform biedt een breed scala aan functies en functionaliteit voor online winkels, en met Hyvä kunnen we de webshops van onze klanten eenvoudig upgraden naar Adobe Commerce zonder grote wijzigingen in de backend of database. Dit betekent dat we onze klanten een krachtig e-commerce platform kunnen bieden dat is afgestemd op hun behoeften, met behoud van een hoog niveau van prestaties en gebruiksvriendelijkheid.

Door gebruik te maken van de kracht van Hyvä kunnen we de kosten verlagen, de efficiëntie verhogen en uitzonderlijke resultaten leveren aan onze klanten. Of we nu webshops bouwen voor kleine bedrijven of grote ondernemingen, het Hyvä-thema kan ons helpen onze doelen te bereiken en onze klanten de best mogelijke gebruikerservaringen te bieden.