E-commerce

Een e-commerce oplossing nodig?

PHPro is één van de weinige gespecialiseerde e-commerce integrators in België die klanten kan begeleiden doorheen het hele proces van een e-commerce project: van persona's, customer journey, informatie architectuur, wireframes, design, een diepgaande business en functionele analyse tot ontwikkeling, integraties, conversie optimalisatie, digitale marketing, ... .

Block image
  • Een e-commerce project begint altijd met een intense analyse
  • Tijdens onze workshops begeleiden de beste e-commerce analisten u doorheen het hele proces van het kiezen van de juiste betaalprovider, logistieke partner, e-mail marketing platform
  • Aspecten als belastingen, verzending naar het buitenland, het importeren van producten in de webshop, integratie met backend systemen,... komen aan bod tijdens de analyse

PHPro is een digitale partner die verantwoordelijk is voor het opzetten en leveren van een geïntegreerde webshop, gebaseerd op Magento. Magento is een e-commerce oplossing waarvan we weten dat het ook in de toekomst betrouwbaar, stabiel en uitbreidbaar zal blijven. Omdat wij beschikken over een groot team experten zijn we in staat om uw webshop op lange termijn te ondersteunen en uit te breiden.

Waarom een e-commerce oplossing?

Meer omzet en klanten bereiken door een omnichannel strategie te hanteren is een must. Vertrouw daarom op een betrouwbare partner met voldoende ervaring om de concurrentie toch steeds een stapje voor te zijn.

Heb je een vraag of wil je dat we persoonlijk eens langskomen om je specifieke business case te bespreken?

Contacteer ons gerust en maak een afspraak met één van onze professionele e-commerce consultants.